cropped-logo-kevin.png

Over ons

Over ons

Wat meer over ons

Al ruim 10 jaar werkzaam als plaatser/monteur van gordijnen en raamdecoratie heb ik besloten om Raamdecoratie aan huis op te richten.  Raamdecoratie aan huis is zoals het woord zegt… wij komen aan huis en adviseren jou in de juiste keuze en ontzien je verder van alle werk. Met onze deskundigheid kiezen wij samen de juiste raambekleding met de juiste kleuren.

Zodra een keus is gemaakt wordt deze in productie genomen en zodra deze klaar is, komen wij het gehele plaatje bij je thuis vakkundig monteren.

Over ons

Het assortiment van BD Line®

Geen geslenter meer over woonboulevards van winkel naar winkel. Wij geloven dat de klant in eigen huis een keus moet kunnen maken met het juiste advies aan huis. Een winkelverkoper kan moeilijk vanuit de winkel een kijkje nemen in jouw woning. Daarom komen wij met een showroom aan huis. Dit is een uitgebreid assortiment van BD Line®

 BD Line® is opgericht 1994 en ondertussen uitgegroeid naar één van de grootse spelers op het gebied van binnenzonwering en raambekleding.

Omdat wij een ruime keus aan stalen bij hebben kan je de stoffen voelen en vergelijken met de kleuren van je wanden, vloeren en meubels.

Zo maken wij samen van je huis een thuis.

Open chat
Hallo, 👋 hoe kunnen we u verder helpen?