cropped-logo-kevin.png

SQUID® stoffen raambekleding

Raamdecoratie aan huis

SQUID® stoffen raambekleding

Zelfklevend en transparant: SQUID® is zelfklevend, wat betekent dat het gemakkelijk aan ramen kan worden bevestigd zonder dat er extra hardware nodig is. Het feit dat het transparant is, zorgt ervoor dat natuurlijk licht nog steeds de kamer kan binnenvallen.

Privacy overdag: Het belangrijkste voordeel lijkt te zijn dat SQUID® overdag de inkijk belemmert, wat betekent dat mensen van buitenaf moeilijker kunnen zien wat er zich binnenin de kamer afspeelt. Dit is handig voor privacy, vooral in stedelijke omgevingen of huizen met ramen die uitkijken op drukke straten.

Geschikt voor elk interieur: SQUID® lijkt veelzijdig te zijn en geschikt voor verschillende interieurontwerpen. Omdat het transparant is, kan het zich goed aanpassen aan verschillende kleurenschema’s en decoratiestijlen.

Raamdecoratie aan huis

SQUID® stoffen raambekleding

Geschikt voor verschillende raamtypes: Het feit dat SQUID® geschikt is voor elk type raam, ongeacht de vorm en grootte, maakt het aantrekkelijk voor mensen met verschillende soorten ramen in hun huis of kantoor.

Daglicht behouden: Aangezien SQUID® overdag de inkijk belemmert maar nog steeds licht doorlaat, kan het helpen om een heldere en gastvrije sfeer in de kamer te behouden zonder volledige gordijnen of jaloezieën te gebruiken.

Let op dat de specifieke eigenschappen en kenmerken van SQUID® kunnen variëren afhankelijk van de fabrikant en de versie van het product. Als je overweegt om SQUID® te gebruiken, is het een goed idee om contact op te nemen met een leverancier of de officiële website te bezoeken voor meer gedetailleerde informatie over het product en de installatiemogelijkheden

Open chat
Hallo, 👋 hoe kunnen we u verder helpen?